Портокалови дни Iva Procházková

ISBN:

Published:

Paperback

336 pages


Description

Портокалови дни  by  Iva Procházková

Портокалови дни by Iva Procházková
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 336 pages | ISBN: | 8.17 Mb

Дарек познава Ханка отдавна, но отскоро му се струва, че я вижда едва сега, че едва сега усеща как ухае на портокал... Ханка също не е безразлична към него. И всичко в нелекия му живот придобива по-светли тонове.А и вкъщи нещата се обръщат къмMoreДарек познава Ханка отдавна, но отскоро му се струва, че я вижда едва сега, че едва сега усеща как ухае на портокал... Ханка също не е безразлична към него. И всичко в нелекия му живот придобива по-светли тонове.А и вкъщи нещата се обръщат към по-добро.

Баща му, останал без работа след фалита на фирмата, в която работи, е намерил прекрасно занимание: станал е съдружник във ферма за коне. Дарек обожава тези животни и се залавя да помага във фермата с цялото си сърце.Но защо ли баща му, който винаги е обичал конете, сега не смее да ги погали? Защо ли често е така умислен? Един ден истината ще излезе наяве и Дарек ще разбере, че не всичко в живота е такова, каквото изглежда. Един ден Дарек ще се изправи пред реалността и пред явлението компромис в живота.Ива Прохазкова е най-четената чешка авторка на книги за подрастващите. Носителка е на над 20 награди, сред които Наградата на Австрия и Наградата на Германия за детско-юношеска литература, престижната литературна награда Магнезия Литера, номинирана е за най-престижното отличие за детско-юношеска литература в света - медала Х.

КР. Андерсен, както и за наградата Астрид Линдгрен. А книгата Портокалови дни взе чешката награда за детско-юношеска литература Златната лента.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Портокалови дни":


eventosenpositivo.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us