Kanerva ja muita sarjakuvia Kemin 17. valtakunnallisesta sarjakuvakilpailusta Petteri Tikkanen

ISBN:

Published:

Paperback

48 pages


Description

Kanerva ja muita sarjakuvia Kemin 17. valtakunnallisesta sarjakuvakilpailusta  by  Petteri Tikkanen

Kanerva ja muita sarjakuvia Kemin 17. valtakunnallisesta sarjakuvakilpailusta by Petteri Tikkanen
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 48 pages | ISBN: | 7.62 Mb

Kemin 17. valtakunnalliseen sarjakuvakilpailuun osallistui 222 piirtäjää ja 29 käsikirjoittajaa, eli yhteensä 251 sarjakuvantekijää. Osallistujamäärä oli ennätyksellinen. Novelleja lähetettiin 235 ja strippejä 38 sarjaa.Kilpailun arvosteluraatiinMoreKemin 17. valtakunnalliseen sarjakuvakilpailuun osallistui 222 piirtäjää ja 29 käsikirjoittajaa, eli yhteensä 251 sarjakuvantekijää.

Osallistujamäärä oli ennätyksellinen. Novelleja lähetettiin 235 ja strippejä 38 sarjaa.Kilpailun arvosteluraatiin kuuluivat sarjakuvapiirtäjä, Sarjainfo-lehden päätoimittaja Kivi Larmola ja sarjakuvakriitikko, Aku Ankka -lehden toimittaja Jukka Heiskanen Helsingistä sekä sarjakuvataiteilija Sauli Miettunen ja sarjakuvaneuvos Heikki Porkola Kemistä.Raadin mielestä kilpailun taso oli korkea.

Nyt b-mappiin joutui, eli loppukilpailusta karsiutui sellaisiakin töitä, joilla jonain toisena vuonna olisi jopa voittanut. Kärkiastin raakkaaminen oli vaikeaa, toisaalta voittajat erottuivat edukseen nimenomaan kerronnan sujuvuudessa. Julkaisukelpoisia juttuja jäi runsaasti tämän albumin ulkopuolelle.Kilpailun pääpalkinnone (10 000 mk) voitti jo toisen kerran peräkkäin Petteri Tikkanen.

Hänen kehityksensä vuoden aikana, nyt strippisarjassa, on raadin mielestä ollut huima. Koko kilpailua ei ole stripeillä voitettu kymmeneen vuoteen, edesmenneen Harri Pystysen jälkeen.Sarjakuvien tekijät: Petteri Tikkanen, Tomi Tuominen, R. Korpela, Ville Pynnönen, Kati Kovács & Pauli Kallio, Janne Harju, Kimmo Taskinen & Veikko Huovinen, Marko Leinonen (Antti Nieminen, Antti Vestola)Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Kanerva ja muita sarjakuvia Kemin 17. valtakunnallisesta sarjakuvakilpailusta":


eventosenpositivo.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us